Duyuru

Collapse
No announcement yet.

black metalde önericeğiniz ve başarışı bulduğunuz gruplar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

black metalde önericeğiniz ve başarışı bulduğunuz gruplar

black metalde önericeğiniz gruplar varsa cevabınızı bekliyorum

Dimmu Borgır, Cradle of filth, Venom, Mayhem ,Dark throne, satyricon,behemoth(Thelema.6 albümünden öncesi),marduk, gorgoroth,Nargaroth bunlara bak beğendiklerini dinle

Yorum

venom black metal değildir.Her sakalıya dede demeyin.

Yorum

venam black metal değilmi,adamım dalgamı geçyon yaaaa

ben Episode 13'ü şiddetle oneririm...

Yorum

Venom defalarca tartışıldı yine başlayacak sanırım

Yorum

Black Metal dinlemem ama Venom un Black Metal in kurucusu sayıldığını biliyorum.Yanlışsam lütfen düzeltin.

Yorum

Bathory es geçilmiş.Onun dışında Venom, Emperor, Celtic Frost, Immortal vs. dinleyebilirsin.Sağlam gruplardır.

Yorum

albumunde veya şarkı adında "black" kelimesi kullanan her grup "black metal" yapıyor denmez.Bi şimdiki black metal gruplarına bakın bir de venoma venom bildiğin thrash metaldır.Şimdi gruplar black metal gruplarda ne solo ne soz ne vokal var.Sadece basma kalıp bi ritim ve boğurtu şeklinde bi ses...Sitesinde black,thrash,spped metal oncusudur denir.Ama hep thrash metal gruplarının olduğu turlara katılmıştır.En ünlüsü combat turdur.(Slayer-venom-exodus 1985).Dave mustaine metallica da iken bi kadın röportaj yapıyordu grup elemanları ile (metallicanın thrash metal yaptığı zamanlar) işte cliff zztop,led zeplin diyordu eklendiğimiz gruplar filan falan.Mustaine mikrofona atlayıp venom demişti.Venom thrash metaldir.Şarkılarında thrash metal solosu diyebileceğimiz hızlı sololar vardır .Yurtdışındaki insanlara(abd ingiltere)bunun zıttını soyleseniz size gülerler.
                Son güncelleyen Sudden_deth; 26-01-2009, 23:52.

Yorum

Cradle of filth şiddetle öneririm çokda severm

Yorum

Sudden_deth isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    albumunde veya şarkı adında "black" kelimesi kullanan her grup "black metal" yapıyor denmez.Bi şimdiki black metal gruplarına bakın bir de venoma venom bildiğin thrash metaldır.Şimdi gruplar black metal gruplarda ne solo ne soz ne vokal var.Sadece basma kalıp bi ritim ve boğurtu şeklinde bi ses...Sitesinde black,thrash,spped metal oncusudur denir.Ama hep thrash metal gruplarının olduğu turlara katılmıştır.En ünlüsü combat turdur.(Slayer-venom-exodus 1985).Dave mustaine metallica da iken bi kadın röportaj yapıyordu grup elemanları ile (metallicanın thrash metal yaptığı zamanlar) işte cliff zztop,led zeplin diyordu eklendiğimiz gruplar filan falan.Mustaine mikrofona atlayıp venom demişti.Venom thrash metaldir.Şarkılarında thrash metal solosu diyebileceğimiz hızlı sololar vardır .Yurtdışındaki insanlara(abd ingiltere)bunun zıttını soyleseniz size gülerler.
                    Sen şimdiki black gruplarıyla venomu mu karşılaştıryorsun? Bir türün olduğu yerde saymasını bekleyemezsin değil mi tabiki değişecek gelişecek venom bu türe adını veren gruptur bu arada çoğu black metal grubunun venomdan etkilendiğide unutulmamalı hatta black metaln atası olarak kabul ederlerki şarkılarını coverlamışlardır ve son olarak black metal death metal gibi trashin alt türüdür

Yorum

lemmy_fan isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Black Metal dinlemem ama Venom un Black Metal in kurucusu sayıldığını biliyorum.Yanlışsam lütfen düzeltin.
                      aynen bende black dinlemiyorum ama bildigim kadarıyla venom black metalin kurucularından sayılıyor. hatta bu düşüncem üzerine bir bakayım dedim ve şöyle birşey buldum:
                      Black metal 1980'lerde ayrı bir tür olarak gelişmeye başlamış heavy metal'in ekstrem alttürü. Black metal'e öncülük eden gruplar türe ismini veren Black Metal adlı albümü çıkaran Venom'un yanısıra Hellhammer, Celtic Frost, Mercyful Fate ve Bathory'dir.
                      kaynak : wikipedia

Yorum

CeLLaT isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        Sen şimdiki black gruplarıyla venomu mu karşılaştıryorsun? Bir türün olduğu yerde saymasını bekleyemezsin değil mi tabiki değişecek gelişecek venom bu türe adını veren gruptur bu arada çoğu black metal grubunun venomdan etkilendiğide unutulmamalı hatta black metaln atası olarak kabul ederlerki şarkılarını coverlamışlardır ve son olarak black metal death metal gibi trashin alt türüdür

tabiki bi muzik turu olduğu yerde saymaz ama şimdiki thrash grupları ile 80 lerdeki thrash grupları ses olarak birbirine yakındır.Ama eğer venom gerçekten black meatal grubu ise şimdiki black metal grupları ile venom arasında 3463523 kere fark var.azdamlar ozene bezene şarkı sozu solo yazmış.Şu an tr de bak bi grup kuralım diyince hemen black metal grubu kuralım derler.tabiki rimler 6. telde 333 55555 6666 solo desen yok şarkı sözü desen hep aynı vokal desen sadece boğurtu herkesin sesi aynı seste tını yok şu 2-3 senede ole gruplar turedi ki ole boyle değil.O gruplarla venomu aynı kefeye koymam.Speed ,thrash ,black metalın kurucusu yazar sitesinde.Şimdiki black metalden tabiki bahsetmiyorlar.Adamların yaptığı besteye yazdığı sololara hakarettir.

Yorum

Ancient derim baskada bisey demem

Yorum

CeLLaT isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            evet venom black metalin kurucusu ilk örneğidir günümüz black metalden farklı olduğu doğrudur ama asıl ben şimdi venom un black metalle alakası yok diyen zihniyete gülüyorum

Yorum

suddendeath yazdıklarına bi ölçüde katılıyorum. yeni çıkan biçok grup tabiri caizse kolpa bir müzik yapıyor.bu konuda haklısın.fakat şu varki bana göre venom black metalin ta kendisidir. ben black metali pek sevmem ve dinlemem fakat venom ve immortal gibi gruplarında benim için yeri ayrıdır.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X